IMG_3604%5B1%5D.jpg

 

500 g (3 kpl) broilerin fileepihvi

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

200 g vihreää pestoa

40 g voita

½ sitruunan mehu

 

Lopuksi:

300 g pennepastaa

40 g parmesanraastetta

150 g mozzarellajuustoraastetta

ripaus kuivattua basilikaa (koristeeksi)

 

Laita broilerifileet haudutuspadan pohjalle. Mausta suolalla ja pippurilla.Levitä pesto broilereiden päälle ja mausta sitruunamehulla. Leikkaa voi pieniksi kuutioiksi ja aseta kanan päälle.

Kypsennä Low kantta avaamatta 5 tunnin ajan. Kypsennysajan loppupuolella keitä pasta pakkausohjeen mukaan ja valuta hyvin.

Riivi broileri haudutuspadassa kahdella haarukalla. Lisää keitetty pasta ja parmesanjuusto ja sekoita siten, että voi-pestokastike sekoittuu pastaan hyvin ja silputtu broileri on tasaisesti levinnyt haudutuspadassa. Lisää mozzarellajuusto ja ripottele pinnalle hieman kuivattua basilikaa, peitä kannella kypsentäen vielä 15 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.