589078.jpg

Radio Novan Jokisen keittiössä tehtiin jokin aika sitten pizzasoppaa, joka nyt tuli mieleeni kun taas kerran mietin mitä tänään ruoaksi. Ohjeen annoksesta riittää 6-8 hengelle.

1 rkl öljyä
n. 400 g kinkku-, broileri- tai kalasuikaleita tai jauhelihaa (laitoin kinkkusuikaleita)
1 iso sipuli
8 dl vettä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 liha-, kana- tai kalaliemikuutio
1 rkl soijaa tai currytahnaa
3 dl (½ pss) Myllyn Paras Raketti Spagettia
1-2 rkl pizzamaustetta
½-1 tl kokonaisia mustapippureita
1 paprika suikaleina (käytin Pirkka paprikasuikale pakastetta)
Pinnalle:
juustoraastetta tai raejuustoa

Kuumenna öljy suuressa, pinnoitetussa kattilassa. Lisää kinkku-, broileri- tai kalasuikaleet tai jauheliha sekä sipulirenkaat ja paista ne kauniin värisiksi. Lisää vesi sekä tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää loput aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kypsyä Raketti Spagetin lisäämisen jälkeen enää viitisen minuuttia.

Tarjoile erikseen juustoraastetta tai raejuustoa, jota jokainen voi ripotella keiton pinnalle.