Tämän ruoka-annoksesta ottamani kuvan kohdalla Vuodatus ilmoitti kuvakoon olevan liian suuri (!), vaikka olin käyttänyt samoja kuva-asetuksia kuin muissakin ottamissani kuvissa. Joten saatte nyt sitten katsella ko. ruoasta kuvaa uunivuoassa, vaikka se ei nyt paljoa kerrokaan. Sinänsä vähän aneemisen värinen lautasella tämä ruoka oli, vaikka hyvältä maistuikin. Ehkä sekaan pakastekasviksia?
300 g Atria broilerin fileesuikaleita (pehmeän pippurinen)
3 dl riisiä (minulla 20 minuutissa kypsyvää)
1 prk (227g/140g) pieniä ananaspaloja mehussa
2 dl ruokakermaa
2 rkl sitruunamehua
n. 150 g kesäkurpitsaa, karkeaksi raastettuna
1 prk (250 g) Pirkka juustokastike cheddar
4 dl vettä
1 kanaliemikuutio
Mittaa voideltuun uunivuokaan riis, ananaspalat mehuineen, ruokakerma ja sitruunamehu.
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
Paista broilerisuikaleita pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kesäkurpitsaraaste sekoitellen ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan. Sekoita juustokaastike joukkoon ja anna kuumentua Kaada sitten seos uunivuokaan muiden ainesten joukkoon ja sekoita hyvin.
Kuumenna kattilassa vesi kanafondikuution kanssa kiehuvaksi. Kaada liemi vuokaan broileri-riisiseoksen joukkoon ja sekoittele jälleen varovasti.
Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan.
Kommentit