IMG_20240721_152832%5B1%5D.jpg

 

Youbessa tuli vastaan kanava nimeltään "Ashley .The Recipe Rebel" Sieltä tämänkin reseptin bongasin. Tein vähän pienemmän annoksen, jotta ruoka mahtui kypsymään tuohon omaan 3.5 litran pataani.

 

400 g naudan jauhelihaa

½ tl suolaa

½ tl sipulijauhetta (tai pieni sipuli silputtuna)

3/4 tl basilikaa

3/4 tl persiljaa

vajaa tl valkosipulimurskaa

650 g tomaattimurskaa

1 prk (500 g) pastakastiketta

4,5 dl kanalientä

280 g makaronia (n. 5 dl) - tai muuta pienikokoista pastaa

75 g mozzarella-juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha pannulla ja laita se haudutuspadan pohjalle. Lisää pataan suola, sipulijauhe / silputtu sipuli, basilika, persilja ,ja valkosipulimurska.

Lisää stten tomaattimurska, pastakastike ja kanaliemi. Sekoita

Peitä kannella ja kypsennä High 3 tunnin ajan. 15-20 minuuttia ennen kypsymisajan päättymistä lisää makaronit sekoittaen mukaan pataan. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta ja peitä kannella vielä 3-5 minuutiksi, jotta juusto sulaa.