IMG_3163%5B1%5D.jpg

 

300 g täysjyväpennepastaa

450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

250 g kukkakaalia

70 g aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja

150 g (3 dl) emmental-mozzarella -juustoraastetta

4 dl ruokakermaa

1 tl suolaa

1 tl pizzamaustetta

mustapippuria

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä . Paista broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Huuhtele ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. 

Sekoita pasta, broilerinsuikaleet, kukkakaali ja tomaatit sekä puolet juustoraasteesta. Kaada seos vuokaan. Sekoita ruokakermaan mausteet ja kaada se vuokaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Paista 200 asteessa uunissa noin 20 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut kauniisti.