IMG_0871%5B1%5D.jpg

 

Perjantain iltapalaksi tonnikalapiirakkaa. Kelpasi pojallekin, jolla on yleensä ollut ennakkoluuloja tonnikalaruokia kohtaan.

 

1 pkt Myllyn paras Pyöreä piirakkataikina, suolainen

 

Täyte: 

2 prk tonnikalaa vedessä 

1-2 tomaattia

tilliä

 

Juustoseos: 

1 dl maitoa

100 g sulatejuustoa

mustapippuria

1 tl pizzamaustetta

1/4 tl suolaa

2 munaa

 

Painele sulanut piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kuumenna maito kattilassa ja sulata kuumaan maitoon sulatejuusto. Lisää mausteet ja munat vatkaten. 

Levitä esipaistetulle pohjalle tonnikala ja viipaloitu tomaatti. Lisää tilli. Kaada juustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta. 

Paista 200 asteisen uunin alatasolla 35-40 minuuttia.