Perjantain iltapalaksi tonnikalapiirakkaa. Kelpasi pojallekin, jolla on yleensä ollut ennakkoluuloja tonnikalaruokia kohtaan.
1 pkt Myllyn paras Pyöreä piirakkataikina, suolainen
Täyte:
2 prk tonnikalaa vedessä
1-2 tomaattia
tilliä
Juustoseos:
1 dl maitoa
100 g sulatejuustoa
mustapippuria
1 tl pizzamaustetta
1/4 tl suolaa
2 munaa
Painele sulanut piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuumenna maito kattilassa ja sulata kuumaan maitoon sulatejuusto. Lisää mausteet ja munat vatkaten.
Levitä esipaistetulle pohjalle tonnikala ja viipaloitu tomaatti. Lisää tilli. Kaada juustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteisen uunin alatasolla 35-40 minuuttia.
Kommentit