504763.jpg

7,5 dl vettä
2 kalaliemikuutiota 
½ dl öljyä
1 dl vehnäjauhoja
100 g sipulia
2 rkl öljyä
½ tl kurkumaa
½ tl sitruunapippuria
3 kpl valkosipulinkynsiä
2 rkl sitruunamehua
2 dl ruokakermaa
300 g tonnikalaa
150 g juustoraastetta

Vuokaan
200 g Gnocchi pastaa 

Kiehauta vesi ja lisää siihen liemikuutiot.
Laita öljy kasariin ja lisää siihen vehnäjauhot. Kiehauta se. Lisää suurus kalaliemeen. Sekoita hyvin, että saat ohuen kastikkeen.
Kuullota öljyssä sipulikuutiot. Lisää ne kastikkeeseen. Kiehauta.
Lisää valutettu tonnikala, mausteet, valkosipulimurska, juustoraaste ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kastike. Kastike on aika löysää.
Mittaa voideltuun vuokaan pasta cappellimakaroni raakana. Kaada kuuma kastike päälle ja sekoita se tasaisesti vuokaan.
Paista 175 asteessa noin 35min. Ota pois uunista kun paistos on vielä löysää.
Lämpöhauduta 20 min, vuoka vetäytyy. Laita leivinpaperi vuoan päälle ja sen päälle pyyheliina.