IMG_0376%5B1%5D.jpg

 

Ensi kuulemalta teinipoika ihmetteli, miten sinappi, hunaja ja kana voivat sopia yhteen, mutta syötyään totesi, että hyväähän tämä oli.

 

1 kg broilerin fileepihvi (marinoimaton)

1 1/4 dl juoksevaa hunajaa

1 1/4 dl Dijon sinappia

1½ tl Worcesterkastike

0,6 dl sulatettua voita

3/4 tl valkosipulijauhetta

½ tl oreganoa

½ tl pippuria

½ tl suolaa

2 rkl Maizenaa

2 rkl vettä

1 dl kuohukermaa

 

Laita broilerit haudutuspadan pohjalle. Sekoita keskenään pienessä kulhossa hunaja, sinappi, Worcesterkastike, sulatettu voi ja mausteet (kerma lisätään vasta haudutuksen loppuvaiheessa).Kaada sinappi-hunajaseos broilereiden päälle.

Kypsennä High 3½ tuntia (tai Low 6 tuntia). 15 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä lisää keskenään sekoitettu Maizena ja vesi sekä kuohukerma sekoitellen. Lopuksi revi kana haudutuspadassa kahdella haarukalla riekaleiksi kastikkeen joukkoon.