IMG_3896%5B1%5D.jpg

 

Törmäsin netissä jo jonkin aikaa sitten Guinness-oluen käyttöön lihapadassa, ja tänään sellainen tuli tehtyä.

 

400 g naudan palapaistia

2 rkl vehnäjauhoja

½ pss (á 250 g) naposteluporkkanoita, paloiteltuna

1 sipuli, silputtuna (laitoin 1 rkl paahdettua sipulirouhetta)

1 lihafondikuutio

1 rkl tomaattipyree

1 rkl paprikajauhetta

1 rkl kuivattua persiljaa

1 rkl timjamia

1 tl valkosipulimurskaa

3 dl Guinness olutta

 

Mittaa pieneen muovipussiin jauhot ja lisää lihapalat. Ravistele pussia siten, että lihapalat peittyvät jauholla. Laita sitten lihapalat haudutuspataan, ravista ylimääräinen jauho pois. Lisää porkkanat ja sipuli, lihafondikuutio, tomaattipyree ja mausteet. Lisää lopuksi olut ja sekoita kaikki kunnolla sekaisin. Kypsennä kantta avaamatta High 4 tuntia (tai Low 6 tuntia).