IMG_3657%5B1%5D.jpg

 

Tämmöitä syötiin jonakin arki-iltana. Alkuperäisessä ohjeessa oli maitoa, mutta korvasin sen kookosmaidolla, kun sellaista sattui purkki olemaan ja olen huomannut, että haudutuspadassa sen käyttämisessä ei ole ongelmia pitkänkään haudutusajan kanssa. No, ei tässä kyllä kookos maistunut.

 

400 g naudan jauhelihaa

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 paprika, pieninä kuutioina

1 tl sipulijauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

1 tl Yrttiseos Provencale

1 prk kookosmaitoa

1,5-2 dl lihalientä

2 dl yrttitomaattimurskaa

 

4 dl makaronia (kypsentämättömänä)

2 dl juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha paistinpannulla, mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä haudutuspataan. Lisää pataan kuutioitu paprika ja mausteet. Lisää sitten kookosmaito, lihaliemi ja tomaattimurska. Sekoita ja kypsennä High 3-4 tuntia (tai Low 7-8 tuntia).

15 minuuttia ennen kypsentämistä lisää sekoittaen makaronit ja jatka kypsentämistä vielä 15 minuutin ajan High.asetuksella kunnes makaronit ovat kypsyneet. Lopuksi lisää juustoraaste sekoitellen ruokaan, ja anna hautua vielä 2-3 minuuttia, jotta juusto sulaa.

 

IMG_3654%5B1%5D.jpg