0,5 kpl kasvisliemikuutiota
2 l vettä
400 g pätkäspagettia
2 rkl oliiviöljyä
500 g jauhelihaa
Liemi:
200 g Crème Bonjour Maustamatonta
450 g Pirkan tomaatti-basilika pastakastiketta
4 dl vettä
2 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
Pinnalle:
2 dl juustoraastetta
Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Siivilöi spagetti ja sekoita öljy joukkoon. Kaada spagetti vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää se spagetin joukkoon. Sekoita liemen ainekset tasaiseksi ja kaada seos jauheliha-spagettiseoksen päälle. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista 200 °C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia. Ohjeen annos on kuudelle.
Kommentit