IMG_1964%5B1%5D.jpg

 

Eräänä arki-iltana iltapalaksi tonnikalapiirakkaa. Pohjana rukiinen piirakkapohja, jonka ohje löytyy täältä. Mies tykkäsi tästä erityisen paljon perustellen sillä, että tonnikala ei maistu tässä niin paljon kuin aikaisemmin tekemissäni tonnikalapiirakoissa. Hyvää tämä oli mun ja pojankin mielestä. 

 

Täyte: 

1 tlk tonnikalaa

mustapippuria myllystä

½ dl tilliä

1 paprika

2/3 pss (100 g) Valio Koskenlaskija Pizza Mozzarella -raastetta

1 prk (2½ dl) Kippari ruokakermaa

½ dl maitoa

3 munaa

 

Painele piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia. 

Levitä esipaistetulle pohjalle valutettu tonnikala. Mausta pippurilla. Levitä päälle pieneksi kuutioitu paprika ja juustoraaste. Sekoita ruokakerma-maitoseokseen munat. Kaada seos vuokaan. Paista vielä 200 asteessa n. 30 minuuttia.