Ohjeen annos kolmelle syöjälle.
250 g kierrepastaa
n. 120 g miniluumutomaatteja
ripaus valkosipulirouhetta
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ tlk tomaattimurskaa
½ dl vettä
100 g ruohosipulituorejuustoa
1 tlk tonnikalaa öljyssä
1 rkl kapriksia
75 g pizzajuustoraastetta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Puolita kirsikkatomaatit ja paista niitä pannulla öljytilkassa pari minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulirouheella. Kuumenna sekoitellen.
Valuta pasta ja sekoita joukkoon tomaattiseos, tonnikala liemineen, kaprikset ja 2/3 juustoraasteesta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
Paista 225 asteessa 20 minuutin ajan.
Kommentit