sunnuntai, 9. syyskuu 2012
Makaronilaatikko Koskenlaskija-juustolla
Pojalla oli viikonloppuna kaveri kylässä, ja pojat toivoivat ruoaksi makaronilaatikkoa.
1 pss ( 400 g ) makaronia
400 g naudan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
pippurisekoitusta
1 lihafondikuutio + 1 l vettä
1 pkt (250 g ) Koskenlaskija Perinteinen sulatejuustoa
Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurisekoituksella. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen Koskenlaskija-sulatejuusto paloina. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Sekoita keskenään makaronit ja jauheliha ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle liemi. Paista 200 asteessa 45 minuuttia.
VIELÄ EHTII OSALLISTUA ARVONTAAN!
Kommentit