Haudutuspataresepti jälleen, täältä alkuperäinen resepti.
400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 porkkana
1 pieni sipuli
1 varsisellerin varsi
½ rkl tomaattipyreetä
½ rkl Yrttiseos Provencale
1 rkl paprikajauhetta
1 lihafondikuutiota
500 g Pirkka viipaleperunoita (pakaste)
2½ dl Double Cream kuohukermaa (Valio)
ripaus valkosipulirouhetta
1 rkl kuivattua timjamia
4 rkl Parmesanjuusto raastetta
Ota pakasteperunaviipaleet sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.
Kuutioi sipuli, porkkana ja selleri saman kokoisiksi pieniksi kuutioiksi. Lisää paprikajauhe, yrttiseos ja tomaattipyree. Lisää lihafondikuution puolikas. Lisää sitten jauheliha ja sekoita ainekset keskenään.
Sekoita erillisessä kulhossa kerma, parmesanraaste, timjami ja valkosipulirouhe. Pyörittele perunaviipaleet kerma-juustoseoksessa.
Laita haudutuspadan pohjalle jauheliha-kasvisseos. Lisää päälle perunakerros. Hauduta High 5 tuntia.
Kommentit