tiistai, 29. tammikuu 2008
Kinkku-spagettikeitto
1 pss (200 g) kasvissuikaleita (pakaste)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3/4 l vettä
1½ kasvisliemikuutiota
500 g paseerattua tomaattia
mustapippurirouhetta
2 dl Myllyn Paras Keltainen Raketti Spagettia
200 g saunapalvikinkkua suikaleina
paprikasuikaleita (pakaste)
½ maustekurkkua suikaleina
½ rkl basilikaa tai oreganoa
Kuumenna kiehuvaksi neste, johon on lisätty liemikuutiot. Lisää paseerattu tomaatti ja mausteet ja anna kiehahtaa. Lisää kiehuvaan keittopohjaan spagetit, kasvissuikaleet ja palvikinkkusuikaleet. Anna kiehua n. 6 min. Lisää lähes valmiiseen ruokaan paprikasuikaleet ja maustekurkku, kuumenna ja mausta lopuksi basilikalla tai oreganolla.
Kommentit