IMG_4031%5B1%5D.jpg

 

Jääkaapissa oli paketti jauhelihaa ja pakastimessa pussi Apetit Kartanon kasvikset, ja siitä pakastepussin kyljestä sitten tämän päivän ruoan ohjeen nappasin. Poika syö tyttöystävänsä luona kasvisruokaa ilman ongelmia, mutta kotona ei kasvikset uppoa. Tästäkin satsista kaiveli itselleen annoksen, jossa oli vain yksi pala parsakaalia. Miehen ja minun mielestä oikein hyvää!

 

3 dl kierrepastaa

5 dl vettä

1 tl suolaa

3 rkl rypsiöljyä

400 g jauhelihaa

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 pss (300 g) Apetit Kartanon kasvikset

2 rkl tuorejuustoa

 

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.

Ruskista jauheliha pannulla öljytilkassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita keskenään keitetty pasta, paistettu jauheliha ja jäiset tai osittain sulaneet kasvikset. Kuumenna seosta n. 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia. Sulata joukkoon tuorejuusto.

Alkuperäisen ohjeen mukaan tämä tarjoillaan ketsupin kanssa (minä söin omani ilman, mutta mies sanoi, että ketsuppi sopii hyvin ruokaan).