400 g seitiä annospaloina
3/4 tl suolaa
mustapippurirouhetta
2 rkl sitruunamehua
3/4 dl (ruis)korppujauhoja
1 dl mantelilastuja
2 dl ruokakermaa
3 tl sitruunankuorta raastettuna
tuoretta tai kuivattua tilliä
Sulata jäinen seiti kohmeiseksi mikroaaltouunissa täysteholla 2 minuuttia.
Sekoita korppujauhot ja suurin osa mantelilastuista kermaan. Jätä osa mantelilastuista koristeluun. Mausta seos sitruunankuoriraasteella ja tillillä.
Nosta sulatetut seitipalat voideltuun uunivuokaan. Mausta kala suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Levitä kalojen päälle manteli-korppujauhoseos, ripottele pinnalle loput mantelilastut. Paista uunissa 200 asteessa puolen tunnin ajan.
Kommentit