IMG_0920%5B1%5D.jpg

 

400 g seitiä annospaloina

3/4 tl suolaa

mustapippurirouhetta

2 rkl sitruunamehua

3/4 dl (ruis)korppujauhoja

1 dl mantelilastuja

2 dl ruokakermaa

3 tl sitruunankuorta raastettuna

tuoretta tai kuivattua tilliä

 

Sulata jäinen seiti kohmeiseksi mikroaaltouunissa täysteholla 2 minuuttia. 

Sekoita korppujauhot ja suurin osa mantelilastuista kermaan. Jätä osa mantelilastuista koristeluun. Mausta seos sitruunankuoriraasteella ja tillillä. 

Nosta sulatetut seitipalat voideltuun uunivuokaan. Mausta kala suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Levitä kalojen päälle manteli-korppujauhoseos, ripottele pinnalle loput mantelilastut. Paista uunissa 200 asteessa puolen tunnin ajan.