torstai, 10. huhtikuu 2008
Lepakkomiehen kepakot
500 g naudan jauhelihaa
1 pieni kananmuna
3/4 dl korppujauhoja
1 dl kermaa
½ dl vettä
1 tl sipulirouhetta
1½ tl suolaa
valkopippuria
½ tl paprikajauhetta
1 purkki ananasmurskaa valutettuna
puisia grillitikkuja
Laita korppujauhot turpoamaan kerma-vesiseokseen. Yhdistä kaikki ainekset ja vaivaa seos notkeaksi.. Lisää lopuksi ananasmurska. Tee taikinoista noin 2,5 cm halkaisijaltaan ja n. 12 cm pituudeltaan olevia pötköjä. Paista kepakoita 200 asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.
Paina liotetut grillitikut n. 5cm:n syvyyteen kypsiin kepakoihin.
Ananasmurskan voit korvata 2 paprikalla tai 200 g edamjuustoraastetta. ..
Kommentit