1452555.jpg

500 g naudan jauhelihaa
1 pieni kananmuna
3/4 dl korppujauhoja
1 dl kermaa
½ dl vettä
1 tl sipulirouhetta
1½  tl suolaa
valkopippuria
½  tl paprikajauhetta
1 purkki ananasmurskaa valutettuna
puisia grillitikkuja

Laita korppujauhot turpoamaan kerma-vesiseokseen. Yhdistä kaikki ainekset ja vaivaa seos notkeaksi.. Lisää lopuksi ananasmurska. Tee taikinoista noin 2,5 cm halkaisijaltaan ja n. 12 cm pituudeltaan olevia pötköjä. Paista kepakoita 200 asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.
Paina liotetut grillitikut n. 5cm:n syvyyteen kypsiin kepakoihin.

Ananasmurskan voit korvata 2 paprikalla tai 200 g edamjuustoraastetta. ..