357603.jpg

Tässä makaronilaatikon resepti, jossa makaronit laitetaan vuokaan raakoina. Nopeampi ja vaivattomampi tehdä kuin perinteinen, joskin se perinteisesti tehty makaronilaatikko on kuitenkin mielestäni kaikkein parhaimman makuista.

400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
5 dl makaronia raakana
8 dl maitoa
2 kananmunaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se. Laita voideltuun vuokaan makaronit raakoina ja paistettu jauheliha. Riko kananmunat ja sekoita ne maidon, suolan ja pippurin kanssa. Kaada seos vuokaan. Munamaitoa saa olla niin paljon, että se reilusti peittää makaroni-jauhelihaseoksen. Paista 180 asteessa noin 60 min.