Viime päivinä en ole kovinkaan ahkerasti päivitellyt blogiani. Sateisissa merkeissä alkaneen kesälomamme alkajaisiksi viivähdimme pitkän viikonlopun Nokian Eden kylpylähotellissa. Pulikoinnin ohessa söimme herkutellen vatsamme täyteen valmiista pöydästä.

Kotona kokkailu on ollut viime päivinä tyyliin jotain nopeaa ja helppoa. Tänään oli ruokalistalla Atrian Hiillos makkarapihvejä ja grillikasviksia kermaviilikastikkeen kanssa. Kastike sopii paitsi tarjottavaksi makkaran tai kasvisten kanssa, myös sellaisenaan salaatinkastikkeena.

729548.jpg

Vihreä kermaviilikastike

1 prk kermaviiliä
1/2 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
2 tl sokeria tai hunajaa
ripaus mustapippurirouhetta
1 dl tilliä ja/tai ruohosipulia silputtuna
1-2 valkosipulinkynttä puserrettuna