1 ps (400 g) makaronia
2 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 pkt (580 g) lenkkimakkaraa
1 ps (200 g) herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
 
Munamaito
3 kananmunaa
7 dl maitoa
1 rkl oreganoa
1/2 tl mustapippuria
 
Pinnalle
2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

 

Keitä makaronit kypsiksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä eli noin 10 minuuttia.

Kuori ja kuutioi makkara pieniksi kuutioiksi. Ruskista makkarat pannulla ja lisää joukkoon purjosuikaleet. 

Valuta makaronit ja kaada vuokaan. Lisää vuokaan makkarat ja herne-maissi-paprikasekoitus. Sekoita ainekset keskenään.

Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.