Anopilla oli tapana tarjota lihapullien tai jauhelihapihvien kanssa porkkanalaatikkoa. Meillä tässä roolissa nyt ihan kaupan porkkanalaatikko.

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaviiliä
1 sipuli
1 kananmuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
500 g jauhelihaa

Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.