1 pkt ( 400 g ) seitiä
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
KASTIKE
3 rkl voita tai margariinia
3 rkl vehnäjauhoja
4 dl ruokakermaa
1 pss ( 150 g ) Koskenlaskija murennettu
½ rkl tilliä
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
Sulata seiti kohmeiseksi mikrossa täysteholla 2 minuuttia. Paloittele kala, Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.
Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna kiehahtaa. Lisää joukkooon ruokakerma koko ajan sekoittaen. Kiehauta. Lisää kastikkeen joukkoon Koskenlaskija-juusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.
Paista 175 asteessa uunissa 25-30 minuuttia.
Kommentit