IMG_4146%5B1%5D.jpg

 

400 g jauhelihaa

3/4 rkl jauhelihamaustetta (suolaton)

3/4 tl suolaa

8 munaa

2½ dl ruokakermaa

mustapippuria myllystä

150 g cheddarjuustoraastetta

150 g pakastepinaattia

 

Ruskista jauheliha pannulla, mausta jauhelihamausteella ja suolalla. Sulata pinaatti mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan, ja painele sitten siivilässä ylimääräinen vesi pois. Vatkaa munat ja lisää ruokakerma vatkaten. Mausta mustapippurilla. Lisää muna-kermaseokseen juustoraaste, pinaatti ja paistettu jauheliha. Voitele haudutuspata (tein tämän 3,5 litran padassa) ja kaada seos pataan. Sekoita hieman niin, että ainekset asettuvat tasaisesti. Kypsennä Low 3,5 tunnin ajan.

Voitelun sijasta voi pataan laittaa reunoille yltävän leivinpaperin, niin munakkaan saa kätevästi nostettua pois kypsänä.