IMG_0139%5B1%5D.jpg

 

1 pkt (400 g) Tamminen lihapyöryköitä (paistovalmiit)

500 g perunoita, paloiteltuna noin lihapyörykän kokoisiksi paloiksi

400 g parsakaalia, paloittele ja leikkaa kukinnot irti

rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria

250 g kirsikkatomaatteja

2 pkt Pirkka yrtti salaattijuusto-kuutioita, valutettuna

1 tl kuivattua basilikaa

 

Pyöräytä paloitellut perunat ja parsakaalin kukinnot rypsiöljytilkassa ja laita ne uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista uunissa 225 asteessa 15 minuutin ajan.

Ota pelti hetkeki pois uunista, lisää lihapullat, kirsikkatomaatit ja salaattijuustokuutiot. Ripottele pinnalle kuivattua basilikaa. Jatka paistamista 225 asteessa vielä noin 20 minuuttia.