IMG_2299%5B1%5D.jpg

 

8 isoa viipaletta paahtoleipää

2 tomaattia

majoneesia

400 g naudan jauhelihaa

1/4- 1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna

½ tl suolaa

½ tl mustapippuria

1 pss (150 g) cheddar raastetta

 

Levitä leivät uunipellille leivinpaperin päälle, ja voitele 4 leipää majoneesilla reunoja myöten. Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet majoneesin päälle. 

Sekoita jauheliha, ruohosipulisilppu, suola ja mustapippuri tasaiseksi massaksi. Jaa se neljään osaan ja muotoile leivän kokoisiksi pihveiksi majoneesin ja tomaattiviipaleiden päälle. Jauheliha saa mennä hieman yli leivän reunojan. 

Jaa juustoraaste neljään osaan tyhjien paahtoleipäviipaleiden päälle. 

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 10 minuuttia. Nosta sitten juustoleivät kansiksi burgereille - paina kädellä hiukan, jotta juusto tarttuu jauhelihapihviin. Jatka paistamista vielä 10 minuuttia tarkkaillen paiston loppuvaiheessa, ettei päällä oleva leipäviipale pääse palamaan. 

 

IMG_2302%5B1%5D.jpg