Tänään syntyi ruokaa tyylillä mitä pakastimesta löytyy.
250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl paahdettua sipulirouhetta
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1pss (500 g) Pirkka viipaleperunoita
200 g babyporkkanoita
6 kokonaista maustepippuria
5 dl vettä
1 lihafondikuutio
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulirouhe. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lado puolet perunaviipaleista padan / kattilan pohjalle. Levitä päälle puolet jauhelihasta ja porkkanat. Lisää loput jauhelihasta ja pinnalle loput perunaviipaleet.
Kiehauta vesi. Kaada se pataan muiden ainesten päälle. Lisää lihafondikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.
Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
Kommentit