IMG_0077%5B1%5D.jpg

 

Tämän reseptin nappasin Youtubesta. Voit halutessasi ruskistaa lihasuikaleet ja sipulin pannulla ennen haudutuspataan laittoa, mutta välttämätöntä se ei ole.

 

n. 1 kg naudanlihasuikaleita

suolaa

pippuria

1 sipuli

1 punainen paprika

1 vihreä paprika

1 tl murskattua valkosipulia

3/4 dl soijakastiketta

1/4 tl mustapippurijauhetta

2 tl fariinisokeria

400 g tomaattimurskaa

1 lihaliemikuutio

3/4 dl vettä

1 rkl maissitärkkelystä

1 rkl vettä

 

Laita naudanlihasuikaleet haudutuspataan ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään lihaliemikuutio ja 3/4 dl kiehuvaa vettä. Lisää pataan kuutioitu paprika ja silputtu sipuli, lihaliemi, soijakastike, valkosipuli, mustapippurjauhe, tomaattimurska ja fariinisokeri. Sekoita hieman.

Hauduta High 4 tuntia tai Slow 6-8 tuntia. Sekoita maissitärkkelys ja vesi keskenään. Kaada seos  haudutuspataan ja sekoittele. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunamuusin kanssa.