Tämän reseptin nappasin Youtubesta. Voit halutessasi ruskistaa lihasuikaleet ja sipulin pannulla ennen haudutuspataan laittoa, mutta välttämätöntä se ei ole.
n. 1 kg naudanlihasuikaleita
suolaa
pippuria
1 sipuli
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 tl murskattua valkosipulia
3/4 dl soijakastiketta
1/4 tl mustapippurijauhetta
2 tl fariinisokeria
400 g tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
3/4 dl vettä
1 rkl maissitärkkelystä
1 rkl vettä
Laita naudanlihasuikaleet haudutuspataan ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään lihaliemikuutio ja 3/4 dl kiehuvaa vettä. Lisää pataan kuutioitu paprika ja silputtu sipuli, lihaliemi, soijakastike, valkosipuli, mustapippurjauhe, tomaattimurska ja fariinisokeri. Sekoita hieman.
Hauduta High 4 tuntia tai Slow 6-8 tuntia. Sekoita maissitärkkelys ja vesi keskenään. Kaada seos haudutuspataan ja sekoittele. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunamuusin kanssa.
Kommentit