IMG_3788%5B1%5D.jpg

Pizzan lämmitys Airfryerilla. Eilen haetusta pizzerian pizzasta loput lämmitettin tänään airfryerilla 200 asteessa 4 minuuttia. Ihan eri luokkaa kuin mikrossa lämmitetty pizza, reunat ja pohja rapeat ja täytteet kuumentuivat.

 

IMG_3768%5B1%5D.jpg

Ranskalaiset Airfryerilla. Ensimmäinen kokeilu ranskalaisilla airfryerissä, nämä oli ihan perus Oolannin. Meidän laitteessa on automaattiohjelma mm. ranskalaisille, ja se kypsentää niitä 200 asteessa 20 minuuttia. Ranskalaiset olivet kuitenkin saaneet hyvin väriä jo 18 minuutin kohdalla, joten lopetin kypsennyksen siihen. Kuten muutakaan ruokaa tehdessä, ei airfryerin koria tule täyttää enempää kuin puolilleen, jotta ilma pääsee kiertämään. Ravistin pariin kertaan koria kypsennyksen aikana ja suolasin perunat ensimmäisen ravistelun yhteydessä.

 

IMG_3783%5B1%5D.jpg

Pakastekarjalanpiirakat AIrfryerilla. Pakastekarjalanpiirakoita, joissa oli pakkauksen ohje kypsentää uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Pöhöttimessä kypsensin nämä 180 asteessa 5 minuuttia. Pohjasta tuli hivenen kova, vaikka kyllä siihen hampaat hyvin pysty. Neljä minuuttia ei kuitenkaan vielä riittänyt, sillä silloin piirakka ei ollut vielä kunnolla lämmennyt.

 

IMG_3732%5B1%5D.jpg

Pekoni Airfryerilla. Pekoniviipaleet airfryerissa ilman esikuumennusta 200 astetta 5 minuuttia. Kerrallaan minun pöhöttimeeni mahtui 4 viipaletta, jotka puolitin keskeltä, kun olivat muuten liian pitkiä. Joissain netin youtube-videoissa laitettiin kyllä viipaleita päällekkäinkin kypsymään. Lämmitysvastukset saivat kyllä hieman osumaa rasvapiskoista. Käryä ei tullut oikeastaan juuri lainkaan, mistä monet pekoninpaistajat ovat valittaneet. Jostain kuitenkin luin niksin, että jos laittaa pohjalla olevaan astiaan hieman vettä, ei pekoni käryä paistettaessa.

 

IMG_3735%5B1%5D.jpg

Valmiin vohvelin lämmitys Airfryerilla. Pirkan sydänvohvelit 180 astetta 2 minuuttia. Tulee rapeita päinvastoin kuin mikrossa lämmitettynä.