IMG_20240714_083449%5B1%5D.jpg

 

Toinen yrityskertani tehdä ohrasuurimopuuroa haudutuspadassa. Ensimmäinen kokeilu oli  Facebookin haudutuspata-ryhmästä löytyneellä ohjeella, jossa oli muutoin sama ohje, mutta veden määrä oli 8 dl - ei tullut kunnon puuroa vaan aivan liian kuivikasta.

Hauduttelin puuroa yön yli ja tällä kertaa onnistunut lopputulos. Mieskin totesi, että aivan hotellin aamupalapuuron veroista.

 

1 l kylmää vettä

2 dl Myllyn Paras rikottuja ohrasuurimoita

2 dl kuohukermaa

1½-2 tl suolaa

 

Voitele haudutuspata. Lisää rikotut ohrasuurimot ja kylmä vesi. Hauduta Low-asetuksella 7(-8) tunnin ajan. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää mukaan kerma ja suola sekoitellen ja jatka hauduttamista vielä puolen tunnin ajan.

 

IMG_20240714_083147_1%5B1%5D.jpg