Toinen yrityskertani tehdä ohrasuurimopuuroa haudutuspadassa. Ensimmäinen kokeilu oli Facebookin haudutuspata-ryhmästä löytyneellä ohjeella, jossa oli muutoin sama ohje, mutta veden määrä oli 8 dl - ei tullut kunnon puuroa vaan aivan liian kuivikasta.
Hauduttelin puuroa yön yli ja tällä kertaa onnistunut lopputulos. Mieskin totesi, että aivan hotellin aamupalapuuron veroista.
1 l kylmää vettä
2 dl Myllyn Paras rikottuja ohrasuurimoita
2 dl kuohukermaa
1½-2 tl suolaa
Voitele haudutuspata. Lisää rikotut ohrasuurimot ja kylmä vesi. Hauduta Low-asetuksella 7(-8) tunnin ajan. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää mukaan kerma ja suola sekoitellen ja jatka hauduttamista vielä puolen tunnin ajan.
Kommentit