Uusi viikko ja uudet kujeet Tässä meidän sunnuntaiaamun puuro haudutuspadass kypsennettynä. Me ei miehen kanssa olla mitään marjastajia. Marjani ostan Rekosta, niin nämäkin. Pakastemarjoja ei tarvitse sulattaa etukäteteen haudutuspadassa puuroa tehdessä.
3 dl Elovena täysjyväkaurahiutaleita
3 dl pakastettuja mustaherukoita
½ dl sokeria
3/4 tl suolaa
7.5 dl kiehuvaa vettä
Voitele pata, ettei puuro pala kiinni padan reunoihin. Mittaa pataan kaurahiutaleet, jäiset mustaherukat, sokeri, suola ja kiehuva vesi. Sekoita, peitä kannella ja kypsennä High 1 tunnin ajan. Puuroa ei tarvitse kypsennyksen aikana sekoittaa, riitää, että sekoitat lopuksi.
Me syötiin puuromme voisilmän kanssa.
Kommentit