Mies tekaisi yhtenä iltana nälkäänsä airfryerilla makkaramunakkaan. Oli ostanut kaupasta Fredmanin Airfryer-paperivuokia, joiden pakkauksessa sanotaan sopivan myös mikrossa ja uunissa käytettäväksi, ja nämä vuoat voi kierrättää biojätteenä. Meidänkin paikkakunnalle tuli kevään aikana kaksilokerokeräys, joten biojätettä on ruvettu meidänkin huushollissa lajitettelemaan.
2-3 munaa
2 grillimakkaraa paloiteltuna
n. ½ pss herne-maissi-paprikasekoitusta (mikrossa hetki ensin sulatettuna)
suolaa maun mukaan
Laita ainekset airfryerin kestävään vuokaan (myös normaali uunivuoka käy, mutta kypsennysaika saattaa hieman pidentyä). Kypsennys airfryerilla 175/10. Ja mies kun kokkaamassa oli, niin ei sinne pöhöttimeen turhan päiten välillä kurkisteltu. Tuli todetuksi myös, että tuota paperivuokaa ei tarvitse voidella, ei siihen mikään kiinni tarttunut.
Kommentit