IMG_2418%5B1%5D.jpg

 

Aikanaan ennen netin aikakautta keräilin reseptejä kansioon. Tässä yhtenä päivänä kävin ohjeita läpi, ja sieltä löytyi muutama toteuttamisen arvoinen resepti. Vuonna 1993 julkaistiin Pirkka-lehdessä ohje "Suikalepossu K-kaupan tapaan". Nyt valmistin tällä ohjeella ruoan haudutuspadassa. Kaupasta ei löytynyt suikalelihaa, mutta porsaan palapaistilihoja löytyi, joten tein ruoan niistä.

 

400 g porsaan palapaistilihaa (tai suikalelihaa)

1 sipuli (tai 1 rkl paahdettua sipulirouhetta)

2 porkkanaa

1 paprika

2 rkl soijakastiketta

1 rkl balsamietikkaa

1 rkl fariinisokeria

½ tl chilimausteseosta

½-1 tl inkivääriä

1 prk ananaspaloja liemineen

½ dl vettä

2 tl perunajauhoja

 

Kuutioi sipuli. Suikaloi porkkana ja paprika. Sekoita kaikki ainekset haudutuspadassa, perunajauhot vesitilkkaan sekoitettuna. Hauduta High 4-6 tuntia. 

 

IMG_2417%5B1%5D.jpg