IMG_0462%5B1%5D.jpg

 

Pohja:

3 dl vehnäjauhoja

150 g margariinia

suolaa

½ dl vettä

 

Nypi vehnäjauhot, margariini ja suola murumaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon kylmä vesi. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225 asteesssa uunin alatasolla 10 minuuttia. 

 

Täyte: 

sinappia

1½ prk tonnikalaa

kirsikkatomaatteja

½ rkl kuivattua tilliä

200 g ruohosipulituorejuustoa

2 munaa

2 dl ruokakermaa

½ tl suolaa

 

Voitele esipaistettu piirakkapohja sinapilla. Lisää tonnikala ja halkaistut kirsikkatomaatit.

Pehmitä tuorejuustoa mikrossa täysteholla 20 sekuntia. Sekoita siihen maito ja munat sekä suola. Paista vielä uunissa 200 asteessa 25 minuuttia.