Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
½ dl vettä
Nypi vehnäjauhot, margariini ja suola murumaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon kylmä vesi. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225 asteesssa uunin alatasolla 10 minuuttia.
Täyte:
sinappia
1½ prk tonnikalaa
kirsikkatomaatteja
½ rkl kuivattua tilliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
2 munaa
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
Voitele esipaistettu piirakkapohja sinapilla. Lisää tonnikala ja halkaistut kirsikkatomaatit.
Pehmitä tuorejuustoa mikrossa täysteholla 20 sekuntia. Sekoita siihen maito ja munat sekä suola. Paista vielä uunissa 200 asteessa 25 minuuttia.
Kommentit