IMG_0640%5B1%5D.jpg

 

1 pkt Myllyn paras pyöreä piirakkapohja, suolainen

 

Täyte:

½ prk Pirkka aurinkokuivattu kirsikkatomaatti

100 g saunapalvikinkkua pieneksi silputtuna

2½ dl Valio Kolme juustoa ruokakermaa

100 g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa

2 munaa

1/5 tl valkopippuria

½ tl suolaa

½ dl persiljaa

 

Ota piirakkapohja sulamaan hyvissä ajoin. Taputtele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.

Levitä esipaistetulle piirakkapohjalle kinkkusilppu ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit.

Pehmitä tuorejuustoa mikrossa kulhossa 15 sekuntia täysteholla. Sekoita tuorejuusto, ruokakerma ja mausteet. Lisää munat vatkaten. Kaada täytteiden päälle. 

Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla vielä 25 minuuttia. Koristele valmis piirakka tuoreella persiljalla.