IMG_0452%5B1%5D.jpg

 

2 dl Flora Ruoka Pekoni & Sipuli ruokakermaa

1 dl korppujauhoja

2½ tl jauhelimaustetta (suolaton)

3/4 tl suolaa

1 muna

400 g jauhelihaa

säilykemangoa kuutioituna

tomaattiviipaleita

juustoraastetta

 

Sekoita korppujauho ruokakermaan ja anna imeytyä muutama minuutti. Lisää muna ja mausteet, sitten jauheliha ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 

Laita puolet mureketaikinasta voideltuun uunivuokaan. Laita päälle mangokuutioita ja kanneksi loput mureketaikinasta. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia. 

Asettele tomaattiviipaleet paistoksen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vielä 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja mureke on kypsä.