IMG_3960%5B1%5D.jpg

 

Kuhaa pekonissa:

500 g kuhafileitä (4 kpl)

2 pakettia pekonia

3/4 tl suolaa

ripaus sitruunapippuria

sitruunamehua

1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

 

Laita leikkuulaudalle pekoniviipaleita limittäin. Ripottele pinnalle tilliä. Aseta päälle kuhafilee, mausta se suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla. Nosta päälle toinen kuhafilee siten, että pyrstöt ovat eri suuntaan. Mausta taas suolalla, struunapippurilla ja sitruunamehulla ja ripottele päälle tilliä. Aseta päälle pekoniviipaleita limittäin. Paista uunissa 225 asteessa 20 minuuttia (minä paistoin omat kuhani varrasvuoan vartaiden päällä, niin pekoni pääsi paistumaan myös alapuolelta).

 

Rosmariinikasvikset:

3 rkl oliiviöljyä

200 g kesäkurpitsaa, n. ½ cm viipaleina

3 tomaattia, viipaleina

suolaa

mustapippuria

1 tl kuivattua rosmariinia (tai1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna)

 

Levitä pellille oliiviöljyä.

Aseta leikkuulaudalle tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleet, mausta ne suolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Laita pellille rivejä, joissa on vuorotellen kesäkurpitsaa ja tomaattia. Paista 225 asteessa 20 minuuttia.

 

IMG_3954%5B1%5D.jpg