IMG_4941%5B1%5D.jpg

 

Paikallisesta S-Marketista löytää aina toisinaan lihahyllyltä näitä uunivalmiita tuotteita kartonkivuoassaan, jonka sanotaan olevan uunin kestävä (en oikein luota tähän, ja jos teen tällaisen uunissa, siirrän sen aina varsinaiseen uunivuokaan, sillä tuo kartonkivuoka menee uunissa "letruksi", ja se pitää uuniritilän kanssa ottaa pois uunista).

Olen ennenkin tehnyt näitä tämän tyyppisiä haudutuspadassa, ja tänään kun olin päivän itsekseni kotona ja mies kotiutui vasta neljän aikaan, laitoin puolenpäivän jälkeen haudutuspataan muhimaan HK uunivalmis lempeä possu-kasviscurry -ainekset. Tässä on porsaanlihan lisäksi härkäpapua, paprikaa ja sipulia, ja tuote on gluteeniton samoin kuin laktoositon, jos käytät laktoositonta kermaa.

Voitelin haudutuspadan, laitoin possu-kasviscurryn ainekset pataan, lisäsin 1½ dl vettä ja sekoittelin hieman. Kansi päälle ja kypsennys High-asetuksella 3,5 tunnin ajan. Noin 20 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä lisäsin pataan vielä 1 dl kermaa sekoitellen.

Söimme ruoan riisin kanssa, perunan tai pastan kanssa tämä ruoka toki sopii myös tarjota. Mitenkään voimakkaasti maustettua tämä ei ollut, vaan suht miedon makuista.