IMG_3394%5B1%5D.jpg

 

Välillä tavallista arkiruokaa joulusyömisten jälkeen. Kiitos ei kinkkua ja laatikoita ainakaan seuraavaan vuoteen.

 

400 g naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1,5 l vettä

2 kasvisliemikuutiota

3 rkl tomaattipyreetä

750 g Apetit Peruna- ja keittokasvikset

200 g sulatejuustoa

(suolaa)

 

Paista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna kattilassa vesi, lisää liemikuutiot ja tomaattipyree. Lisää Peruna- ja keittokasvikset ja kun keitto alkaa uudelleen kiehua, ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää sitten jauheliha ja kuutioitu sulatejuusto, ja keitä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.