Vaikka ei heti uskoisi, kaali ja makkara sopivat hyvin yhteen. Tällä kertaa käytin mausteista krakovan makkaraa. Kaalikammoinen poika tyytyi onkimaan annoksestaan makkaranpalat.
Ohjeen mukaiset ainekset täyttivät kypsentämättöminä 4.7 litran haudutuspatani lähes täyteen.
700 g kaalia suikaloituna
1-2 porkkanaa - karkeaksi raastettuna
1 pieni sipuli - kuorittuna ja silputtuna
400 g krakovanmakkaraa - viipaloituna
2,5 dl lihalientä
0,5 tl suolaa
ripaus pippuria
3/4 tl savupaprikajauhetta
2 rkl fariinisokeria
Laita haudutuspataan kaali, porkkanat, sipuli ja makkarakuutiot. Kaada lihaliemi - johon olet sekoittanut suolan, pippurin, saavupaprikajauheen ja fariinisokerin - ainesten päälle. Kypsennä High 4 tuntia tai Low 6-8 tuntia.
Kommentit