Teinpä sitten makaronilaatikkoa Koskenlaskija-juustolla. Tässä hieman vaihtelua sille perinteiselle makaronilaatikolle, joka lapsena oli herkkuruokani.  

1 pss (400g) makaronia
400g naudan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
½ tl aromisuolaa
rouhittua pippurisekoitusta
  1 lihaliemikuutio + 1 l vettä
1 pkt (250g) Koskelaskija sulatejuustoa


Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha sekä mausta se suolalla, aromisuolalla ja pippurilla. Keitä lihaliemi kuutiosta ja lisää liemeen paloiteltu koskenlaskija, kun liemikuutio on sulanut. Hämmennä kunnes juusto on sulanut lähes kokonaan . Kaada vuokaan jauheliha ja makaronit ja sekoita ne keskenään. Kaada lopuksi päälle liemi. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia.