IMG_3909%5B1%5D.jpg

 

Erään arki-illan ruokana Snellmannin Maatiaispossun pesto-tomaatti fileepihvit. Nämä oli ulkofileestä ja siis valmiiksi marinoitu.

Otin possunpihvit huoneenlämpöön tunti ennen paistamista (puoli tuntiakin riittää). Suihkautin hieman öljyä koriin ja kypsensin koneen liha-automaattiohjelmalla 180 asteessa 15 minuuttia. Käänsin pariin kertaan kypsennyksen aikana. Näistä tuli oikein meheviä ja mureita, tällä ohjeella teen toistekin.

Aiemmin olen tehnyt porsaan ulkofiilepihvejä airfryerilla facebook-ryhmän ohjeen mukaan 180 astetta / 20 minuttia, mutta sillä ohjeella pihveistä tuli kyllä kuivikkaita ja ajattelin, että airfryer ei ole kyllä hyvä possupihvien valmistukseen. Sen ohjeen saankin nyt unohtaa.

Ohuelle porsaan fileepihville riittää 15 minuuttia lyhyempikin aika.