Erään arki-illan ruokana Snellmannin Maatiaispossun pesto-tomaatti fileepihvit. Nämä oli ulkofileestä ja siis valmiiksi marinoitu.
Otin possunpihvit huoneenlämpöön tunti ennen paistamista (puoli tuntiakin riittää). Suihkautin hieman öljyä koriin ja kypsensin koneen liha-automaattiohjelmalla 180 asteessa 15 minuuttia. Käänsin pariin kertaan kypsennyksen aikana. Näistä tuli oikein meheviä ja mureita, tällä ohjeella teen toistekin.
Aiemmin olen tehnyt porsaan ulkofiilepihvejä airfryerilla facebook-ryhmän ohjeen mukaan 180 astetta / 20 minuttia, mutta sillä ohjeella pihveistä tuli kyllä kuivikkaita ja ajattelin, että airfryer ei ole kyllä hyvä possupihvien valmistukseen. Sen ohjeen saankin nyt unohtaa.
Ohuelle porsaan fileepihville riittää 15 minuuttia lyhyempikin aika.
Kommentit