IMG_3639%5B1%5D.jpg

 

K-Supermarketin hyllyltä lähti mukaan pakkaus Myllärin Kiireetön Kaurahiutaleita. Tämä on ollut aikaisemmin kaupan nimellä Vanhan Ajan Kauraryyni, mutta tuote oli minulle uusi tuttavuus. Tuotteen sanottiin sopivan pitkään hauduteltaviin puuroihin, joten hetimmiten päätin kokeilla tehdä siitä puuroa haudutuspadassa. Hellallakin näitä hiutaleita saa keitellä vähintään 20 minuuttia.

Puuro tarjottiin mustikoiden ja voisilmän kanssa. Oikein hyvää.

 

1 litra kiehuvaa vettä

3,5 dl Myllärin Kiireetön Kaurahiutale

1 tl suolaa

 

Voitele haudutuspata. Laita pataan kaurahiutaleet ja suola. Lisää kiehuva vesi ja sekoita. Hauduta High 2-3 tunnin ajan.

Muoks. 21.7.21: Tuota kuvan puuroa kypsensin 1,5 tuntia, jälkeenpäin olen huomannut, että sellainen reilu pari tuntia on parempi kypsennysaika, niin hiutaleet ehtivät puuroutua paremmin. Alemmassa kuvassa pari tuntia haudutettu marjapuuro Kiireettömistä kaurahiutaleista.

 

IMG_3711%5B1%5D.jpg