IMG_4850%5B1%5D.jpg

 

Yhteishyvän sivuilta resepti, jonka toteutin haudutuspadassa. Makkaroita ruskistin hetken airfryerissa ja lisäsin ne keittoon vasta aivan lopuksi. .

 

500 g varhaiskaalia, suikaloituna

300 g keittojuureksia pieninä kuutioina (vihannesosastolta - poislukien purjo, kun me ei siitä tykätä)

1 suippopaprika, paloiteltuna

2 lihafondikuutiota

6 maustepippuria

1 laakerinlehti

1 valkosipulinkynsi

10 dl kiehuvaksi kuumennettua vettä

230 g Snellman bratwurstia (kypsä tuote)

 

Laita pataan keittojuurekset ja paloiteltu suippopapria, silputtu kaali, lihafondikuutiot, maustepippurit, laakerinlehti ja hienonnettu valkosipuli. Lisää kiehuva vesi ja sekoita. Kypsennä High kantta avaamatta 3 tuntia.

Lisää paloitellut ja ruskistetut makkarat mukaan keittoon, kun kypsennysaikaa on jäljellä noin 20 minuuttia.