Yhteishyvän sivuilta resepti, jonka toteutin haudutuspadassa. Makkaroita ruskistin hetken airfryerissa ja lisäsin ne keittoon vasta aivan lopuksi. .
500 g varhaiskaalia, suikaloituna
300 g keittojuureksia pieninä kuutioina (vihannesosastolta - poislukien purjo, kun me ei siitä tykätä)
1 suippopaprika, paloiteltuna
2 lihafondikuutiota
6 maustepippuria
1 laakerinlehti
1 valkosipulinkynsi
10 dl kiehuvaksi kuumennettua vettä
230 g Snellman bratwurstia (kypsä tuote)
Laita pataan keittojuurekset ja paloiteltu suippopapria, silputtu kaali, lihafondikuutiot, maustepippurit, laakerinlehti ja hienonnettu valkosipuli. Lisää kiehuva vesi ja sekoita. Kypsennä High kantta avaamatta 3 tuntia.
Lisää paloitellut ja ruskistetut makkarat mukaan keittoon, kun kypsennysaikaa on jäljellä noin 20 minuuttia.
Kommentit