1239645166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pitkästä aikaa innostuin leipomaan. Ensimmäistä kertaa kokeilin marjapiirakassa tuorejuustoa, ja se marjojen maku sopikin oikein hyvin yhteen juuston kanssa.

 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g)


Päälle:
n. 4 dl vadelmia, mustikoita, herukoita. puolukoita...

Tuorejuustoseos:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl  ruokakermaa
½ dl sokeria
1  muna
1 tl vaniljasokeria


Sulata Kauramurotaikina. Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 10 min. Sekoita tuorejuustoseoksen ainekset. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle marjat ja rahkaseos. Jatka paistamista 20-30 min kauniin väriseksi.