IMG_0998%5B1%5D.jpg

 

Ostin 400 g naudan ulkofilepihviä, mutta olivat sen verran suuria, että leikkasin pienemmiksi paloiksi. 

Laitoin lihat ensin marinoitumaan tunniksi kahteen eri muovipussiin, joissa kummassakin oli 1 dl Pirkka glillauskastiketta, johon oli sekoitettu ½ rkl raastettua tuoretta inkivääriä.

Kun lihat olivat marinoituneet tunnin, pyyhin ylimääräisen marinaadin pois, ja paistoin hyvin kuumalla valurautapannulla 1 minuutti molemmilta puolilta. 

Sen jälkeen valurautapannu lihoineen uuniin 150 asteeseen, paistoaika 15 minuuttia (medium plus). Sen jälkeen vielä käärin lihat hetkeksi folioon "huilaamaan". 

Näiden kanssa söimme uusia perunoita ja salaattia. Pihvin kanssa oli maustevoita, se unohtui kuvasta. 

 

MUOKS. maaliskuu 2019: Jälkeenpäin meillä on vakiintunut lämpötilaksi pihvien paistamisessa 180 astetta ja 16 minuuttia, tulee kunnolla kypsää.