Olin ostanut palan kylmäsavulohta pari päivää aiemmin, mutta siitä ei sitten syntynytkään sitä mitä olin suunnitellut, vaan salaattia vähän sillä periaatteella, että mitä kaapista löytyy. Tykättiin!
3 dl makaronia
200 g pala kylmäsavulohta
1 pss herne-maissi-paprika
1 maustekurkku, pieninä kuutioina
50 g aurinkokuivattua tomaattia (olisi voinut olla enemmänkin), pieneksi pilkottuna
persiljaa tai tilliä
Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois. Sekoita kulhossa keitetyt makaronit, herne-maissi-paprika -pussi, maustekurkkukuutiot ja pienksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.
Poista kylmäsavulohesta nahka ja leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita muiden ainesten joukkoon. Lisää tuoretta tilliä (tai persiljaa. Tarjoa sinappisen salaatinkastikkeen, keitettyjen munien ja tuoreen patongin kanssa.
Kommentit