IMG_4743%5B1%5D.jpg

 

Nyt on luvattu lämpimiä päiviä. Tänään meillä +20 astetta, ensi viikolle on luvattu maksimissaan jo +27 astetta (se on mulle jo vähän liikaa). Käytiin Lidlissä kaupassa eilen, siellä oli jo tullut myyntiin suomalaisia uusia perunoita kilohintaan 5.99 €. No, vähän hintavia, joten mentiin ja ostettiin S-Marketista ruotsalaisia varhaisperunoita 0.99 euron kilohinnalla. Mikähän siinäkin on, että suomalaisina myytävät varhaisperunat ovat selkeästi mauttomampi kuin nuo ruotsalaiset?

Wilhelmin makkarapihvien valmistus airfyerissa:

Esikuumenna pöhötintä 200 asteessa muutama minuutti. Suihkauta öljyä korin pohjalle, laita makkarapihvit koriin ja kypsennä 200 asteessa 9 minuuttia, kääntö puolivälissä.

Kesäpäivän jälkiruoaksi jäätelöä. Oltiin tässä lomalla vähän reissussa Pirkanmaan ja Satakunnan suunnalla ja tulin ostaneeksi paikallisesta S-Marketista Kotimaista-merkin Metsämarjajäätelöä. Olihan muuten mahdottoman hyvää, syötiin kahdestaan saman tien tommoinen 850 ml rasia ja olisi varmaan uponnut enemmänkin! Kotiin tultua hain paikallisesta S-Marketista paketin sekä tuota Metsämarjajäätelöä että saman merkin Mustaherukkajäätelöä.

 

Nimet%C3%B6n.jpg