sunnuntai, 26. elokuu 2007
Kalaa juustokuorrutuksella
1 pkt (400g) Findus kalakuutioita (lohta, turskaa ja seitiä)
suolaa
valkopippuria
Kastike:
2 rkl margariinia tai voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1 pkt (200 g) sulatejuustoa (laitoin Koskenlaskija levittyvää)
2 rkl tomaattiketsuppia
3/4 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1 rkl kuivattua tilliä
Sulata kalakuutiot mikrossa kohmeisiksi. Lado palaset voideltuun uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja valkopippurilla. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Älä ruskista. Lisää joukkoon kuumennettu maito koko ajan sekoittaen ja keitä viitisen minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja kaada kastike kalojen päälle vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit